BYGG - FASADER - STENLÄGGNING - MURNING - PUTS - MÅLNING - TRÄDGÅRD

Totalentreprenad Halmstad

Tryggt och bekvämt med totalentreprenad i Halmstad

Att köpa totalentreprenad är utan tvivel det mest bekväma sättet att gå till väga för dig som konsument om du går i hustankar eller vill ha ett så problemfritt och förutsägbart bygge som möjligt. RBA-bygg har lång erfarenhet av branschen och har länge arbetat med totalentreprenad i Halmstad.

Totalentreprenad Halmstad – Fördelar

Att välja totalentreprenad är det smidigaste sättet att gå tillväga för dig som vill ha ett så problemfritt och kostnadseffektivt bygge som möjligt. När du anlitar oss för totalentreprenad i Halmstad så tar vi hand om allt från projektering av bygget till införskaffandet av material och verktyg till utförande. Allt vi behöver från dig som kund är underlag för hur ni önskar bygget.

Totalentreprenad innebär också att endast ett kontrakt uppförs och att endast en faktura skickas från oss, vi sköter alla avtal med underleverantörer av material och arbetskraft. En personlig byggledare utses också för att ta hand om just ditt bygge.

Vad vi erbjuder totalentreprenad inom

  • Fasadarbete. Vi erbjuder totalentreprenad inom fasadrenovering för såväl puts som tegel och murade fasader, Omfogning av tegel eller omputsning till exempel.
  • Stensättning. Vi hjälper dig med stenläggning och stensättning, allt från planering och bortforsling av tidigare jord till slutfinish och kantskärning.
  • Murning. Vårare murare har lång erfarenhet av yrket och vi vågar påstå att vi kan vår sak. Det kan röra sig om allt från murning av kakelugn till ren tegelmurning av till exempel bostadshus eller murad vägg runt tomten
  • Målning. När vi genomför ett målarjobb använder vi oss enbart av branschen erkänt bra produkter. Samtliga av våra målare har gedigen yrkesskicklighet.

Så om du ska välja totalentreprenad i Halmstad och vill få ett bra resultat utfört av erfaren personal ska du välja RBA-bygg. Välkomna att ta kontakt med oss med hjälp av kontaktformuläret på hemsidan eller via telefon och mail!

Kontakta oss för mer information

Vi samarbetar med

ROT avdrag

På Skatteverkets sida finns all nödvändig information om ROT-avdrag.

Vi skapar hållbara lösningar - Vi levererar kvalitet, byggande, miljö och etik.