BYGG - FASADER - STENLÄGGNING - MURNING - PUTS - MÅLNING - TRÄDGÅRD

Murare Ängelholm

Professionell murare i Ängelholm

Vi erbjuder professionellt genomfört arbete utfört av murare i Ängelholm, vår prissättning är konkurrenskraftig och ärlig då en nöjd kund inte bara hänger på slutprodukten utan även på hur resan dit är. Våra murare i Ängelholm har alla lång erfarenhet och en gedigen bakgrund inom branschen. Vi sätter en lokal prägel på det vi gör och arbetar enbart med erkänt bra material och väl beprövade arbetsmetoder för ett så långvarigt och hållbart resultat som möjligt. Allt för att du som kund ska kunna känna sig så trygg och nöjd som möjligt med vetskap om att ditt projekt tas om hand av yrkeskunniga murare med flera års erfarenhet av murningsarbete i ryggen.

Vad kan vi erbjuda inom murning?

  • Restaurering av fasader. Våra murare i Ängelholm restaurerar, putsar och renoverar äldre och befintliga fasader. Våra murare använder sig av både traditionella och erkända metoder och vi har lång erfarenhet av att arbeta med både putsade och murade fasader. Fasadputsen brukar vanligtvis gå till som så att man först rengör och knackar upp sprickor som man sedan reparerar när man väl är klar. Därefter behandlar man fasaden med lämpligt ytskikt. När det kommer till murade fasader så är det också viktigt vilka material man använder, vi på RBA-bygg arbetar alltid med så miljövänliga och skonsamma material som möjligt utan att kvalitén på slutprodukten tar någon skada för den delen.
  • Kakelugn/skorsten. Våra murare i Ängelholm erbjuder murning av kakelugn och skorsten samt renovering av befintliga sådana.

Alla jobb är unika

Murningsarbete är precis som alla andra byggjobb ingen exakt vetenskap. Alla arbetsplatser och alla kunder är unika och har sina egna behov som alla kräver sina unika lösningar. Våra murare i Ängelholm sätter alltid dig som kund i första rummet och ser till dina behov. Ibland kan det vara svårt att veta till exempel om en fasad verkligen behöver putsas om från grunden eller om det räcker med en grundlig rengöring och nytt ytskikt.

RBA-bygg är din lokala murare i Ängelholm, vill du ha murare som tar ansvar och levererar bra resultat utan att behöva kompromissa så är RBA-bygg valet för dig. Välkomna att ta kontakt med oss via formuläret på vår hemsida eller via telefon och mail!

Kontakta oss för mer information

Fasadarbeten - Nybyggnation - Markarbeten

Vi utför alla typer av fasadarbeten oavsett fasadtyp

Reparation - Renovering - Nyproduktion - Tilläggsisolering.
Markarbeten - Nybyggnad - Murning - Rivning


Trädgårdsanläggning

Vi skapar en trädgård åt er med lättskötta grönytor och rabatter.
Vackra stenlagda gångar och uppfarter som gör att ni får tid över till annat än skötsel, och kan njuta av er trädgård istället.

Vi utför allt från planering till färdig trädgård, helt efter era önskemål.

Vi samarbetar med

ROT avdrag

På Skatteverkets sida finns all nödvändig information om ROT-avdrag.

Vi skapar hållbara lösningar - Vi levererar kvalitet, byggande, miljö och etik.