BYGG - FASADER - STENLÄGGNING - MURNING - PUTS - MÅLNING - TRÄDGÅRD

Målare Ängelholm

Din målare i Ängelholm

Vi på RBA-bygg är sedan länge etablerade målare i Ängelholm och våra målare har lång erfarenhet av branschen. För den icke-insatta kan ommålning av exempelvis en trävilla till synes vara en enkel söndagssyssla, i själva verket är det ganska många parametrar att ha i åtanke för att jobbet ska ge ett bra men framförallt hållbart resultat!

Exempel på saker att ha i åtanke

  • När målades det senast? Om vi då använder trävillan som exempel igen så är det första man bör göra att ta reda på när villan målades om senast, man brukar uppskattningsvis säga att ommålning görs vart sjunde år om det enbart görs i funktionellt syfte.
  • Vilken färg ska jag välja? Det finns en uppsjö färger på marknaden, oftast består färgerna vi köper i butik av ett bindemedel, till exempelvis vatten eller akrylolja och sedan då själva färgpigmentet. Men kvalitén på färgen kan variera kraftigt och det är inte alltid helt lätt att som konsument veta hur och var man får mest och bäst färg för pengarna. Sedan är det även viktigt att ha i åtanke vad fasaden är konstruerad av för material.
  • Tillsatser? Ett annat ställningstagande att ta är även om färgen ska vara mögelfri på fasaden eller inte, även här kan det vara svårt att veta vad som är bäst för just din villa om man inte är expert på ämnet.

Målare Ängelholm – Vi hjälper dig med målningen

Vi på RBA-bygg har koll. Våra priser för ommålning är konkurrenskraftiga och rättvisa. Våra målare i Ängelholm hjälper dig med allt från att välja rätt färg till att färdigställa måleriet. Ni är varmt välkomna att kontakta oss så ska vi se till att ni får det målat precis så som ni vill ha det. Ni når oss enklast via formuläret här på hemsidan eller via telefon!

Kontakta oss för mer information

Fasadarbeten - Nybyggnation - Markarbeten

Vi utför alla typer av fasadarbeten oavsett fasadtyp

Reparation - Renovering - Nyproduktion - Tilläggsisolering.
Markarbeten - Nybyggnad - Murning - Rivning


Trädgårdsanläggning

Vi skapar en trädgård åt er med lättskötta grönytor och rabatter.
Vackra stenlagda gångar och uppfarter som gör att ni får tid över till annat än skötsel, och kan njuta av er trädgård istället.

Vi utför allt från planering till färdig trädgård, helt efter era önskemål.

Vi samarbetar med

ROT avdrag

På Skatteverkets sida finns all nödvändig information om ROT-avdrag.

Vi skapar hållbara lösningar - Vi levererar kvalitet, byggande, miljö och etik.