BYGG - FASADER - STENLÄGGNING - MURNING - PUTS - MÅLNING - TRÄDGÅRD

Fasadrenovering Halmstad

Hög standard och rättvisa priser på fasadrenovering i Halmstad

RBA-bygg erbjuder fasadjobb och fasadrenovering i Halmstad till konkurrenskraftiga priser, alla våra jobb utförs med en hög grad noggrannhet och en ännu högre grad yrkesskicklighet. Vi värdesätter ett väl utfört arbete och är otroligt stolta över att kunna erbjuda professionellt utförda fasadrenoveringar i Halmstad till rättvisa priser.

Det spelar ingen roll om det rör sig om en totalrenovering av fasaden eller om det enbart handlar om underhållsarbete av en äldre fasad, vi på RBA-bygg ser ingen jobb som för litet eller för stort!

Vad vi erbjuder

  • Putsfasad. RBA-bygg utför rengöring av putsfasader, fasadputsen brukar vanligtvis gå till som så att man först rengör och knackar upp sprickor som man sedan reparerar när man väl är klar. Därefter behandlar man fasaden med lämpligt ytskikt, här är valet av material viktigt och vi på RBA-bygg arbetar enbart med väl beprövade och av branschen erkänt bra produkter.
  • Murning. Våra murare har lång erfarenhet av att arbeta med sten och tegelfasader, vi på RBA använder oss enbart av det bästa materialet och den senaste tekniken.
  • Balkong och inglasning. Har du en balkong i behov av renovering eller vill glasa in en redan befintligt balkong så kan vi självklart hjälpa till med detta.
  • Isolering. Utöver det ovanstående så kan vi även hjälpa till med inner- och ytterisolering av er byggnad.

Om du har fler tankar eller frågor kring våra tjänster eller prissättning för fasadrenovering i Halmstad, då får du jättegärna höra av dig till oss! Ni kan med enkelhet nå oss via telefon, mail eller kontaktformuläret här på hemsidan så hör vi av oss så fort som möjligt, välkomna!

Kontakta oss för mer information

Fasadarbeten - Nybyggnation - Markarbeten

Vi utför alla typer av fasadarbeten oavsett fasadtyp

Reparation - Renovering - Nyproduktion - Tilläggsisolering.
Markarbeten - Nybyggnad - Murning - Rivning


Trädgårdsanläggning

Vi skapar en trädgård åt er med lättskötta grönytor och rabatter.
Vackra stenlagda gångar och uppfarter som gör att ni får tid över till annat än skötsel, och kan njuta av er trädgård istället.

Vi utför allt från planering till färdig trädgård, helt efter era önskemål.

Vi samarbetar med

ROT avdrag

På Skatteverkets sida finns all nödvändig information om ROT-avdrag.

Vi skapar hållbara lösningar - Vi levererar kvalitet, byggande, miljö och etik.