BYGG - FASADER - STENLÄGGNING - MURNING - PUTS - MÅLNING - TRÄDGÅRD

Fasadarbeten Helsingborg

Kvalitativa fasadarbeten i Helsingborg

Har du en putsfasad i behov av renovering? Eller är du i behov av att rusta upp tegelfasaden? Vi på RBA-bygg utför fasadarbeten i Helsingborg med omnejd och har lång erfarenhet av att arbeta med de flesta typerna av fasader. Våra hantverkare har har gedigen yrkeserfarenhet och vi arbetar enbart med de mest kvalitativa materialen när vi utför fasadarbeten, på så vis garanterar vi nöjda uppdragsgivare, fasadarbeten av hög standard och lång hållbarhet på det utförda arbetet.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi utför i princip all sorts fasadarbeten. Allt från murning av tegelfasad, putsning och fasadrenovering. Nedan följer en kort lista över exempel på arbeten:

  • Putsfasad. RBA-bygg utför rengöring av putsfasader. Putsningen av fasaden brukar vanligtvis gå till som så att man först rengör och knackar upp sprickor som man sedan reparerar när man väl är klar. Därefter behandlar man fasaden med lämpligt ytskikt, här är valet av material viktigt och vi på RBA-bygg arbetar enbart med väl beprövade och av branschen erkänt bra produkter. Utöver rengöring kan vi även hjälpa till att riva och bygga upp fasaden med ny puts från grunden.
  • Murning. Våra murare har lång erfarenhet av att arbeta med sten och tegelfasader, vi på RBA använder oss enbart av det bästa materialet och den senaste tekniken. Vi kan självklart erbjuda hjälp med att restaurera befintliga fasader men murar även från grunden.
  • Balkong och inglasning. Har du en balkong i behov av renovering eller vill glasa in en redan befintligt balkong så kan vi självklart hjälpa till med detta.
  • Isolering. Utöver det ovanstående så kan vi även hjälpa till med inner och ytterisolering av bostaden.

Så är du i behov av fasadarbete i Helsingborg utfört av proffs, tveka då inte att höra av er till oss på RBA-bygg! Varmt välkomna!

Kontakta oss för mer information

Fasadarbeten - Nybyggnation - Markarbeten

Vi utför alla typer av fasadarbeten oavsett fasadtyp

Reparation - Renovering - Nyproduktion - Tilläggsisolering.
Markarbeten - Nybyggnad - Murning - Rivning


Trädgårdsanläggning

Vi skapar en trädgård åt er med lättskötta grönytor och rabatter.
Vackra stenlagda gångar och uppfarter som gör att ni får tid över till annat än skötsel, och kan njuta av er trädgård istället.

Vi utför allt från planering till färdig trädgård, helt efter era önskemål.

Vi samarbetar med

ROT avdrag

På Skatteverkets sida finns all nödvändig information om ROT-avdrag.

Vi skapar hållbara lösningar - Vi levererar kvalitet, byggande, miljö och etik.