BYGG - FASADER - STENLÄGGNING - MURNING - PUTS - MÅLNING - TRÄDGÅRD

Byggföretag Halmstad

Välrenommerat byggföretag i Halmstad med lång erfarenhet

Vi är ett byggföretag i Halmstad  med lång erfarenhet av snickeribranschen. Vi på RBA-bygg tummar aldrig på kvalitén varken när det kommer till val av material eller när vi väljer medarbetare. Våra snickare är yrkeskunniga och ser till att jobbet blir gjort med omsorg och högsta kvalitét. För oss är inget jobb för stort eller för litet, har du tankar på att bygga om huset eller kanske putsa fasaden? Då är vi rätt val för dig.

Vilka tjänster tillhandahåller RBA-bygg?

  • Nyproduktion. Vi är ett byggföretag byggföretag i Halmstad som kan hjälpa dig med drömbostaden. Vi gör allt från grunden till att planera trädgården.
  • Fasadarbete. i är ett byggföretag i Halmstad och som arbetar mycket i Helsingborg som erbjuder renovering av fasader och arbetar med alla typer av puts, kalkbruk etc. När det kommer till stenfasader och tegel har våra snickare lång erfarenhet av att jobba med detta. Vi levererar resultat som håller och använder oss enbart av de bästa materialen.
  • Målning. Går ni i tankar om att måla om huset? Ingen fara, vi tar hand om det och levererar långvariga resultat.
  • Murning. Våra murare har lång erfarenhet och vi erbjuder allt från murningsarbete till plattsättning.
  • Markarbeten. Vi schaktar, röjer och dränerar din trädgård samt lägger ny gräsmatta.
  • Rivning. Vi hjälper dig med rivning och avverkning av byggnationer och röjning av material.

Ett byggföretag i Halmstad med brett utbud av hög kvalitét till rimliga priser

Som byggföretag i Halmstad är vi unika med vår bredd. Vi har möjlighet att erbjuda ett brett antal tjänster av hög standard utan att behöva kompromissa. Detta är någonting vi är otroligt stolta över, vi är där vi är idag just på grund av att vi ser ett värde i hållbart utförda jobb med lång livslängd. För oss är gedigna material, yrkesskicklighet och omsorg det vinnande konceptet när vi tacklar ett nytt projekt. För oss på RBA-bygg är det en självklarhet att kvalitét inte ska behöva kosta skjortan. Vi erbjuder kvalitativa byggtjänster med en rättvis prissättning.

Så om du går i seriösa byggtankar och vill att jobbet ska utföras av proffs och hålla hög kvalitét, då är RBA-bygg rätt byggföretag i Halmstad för dig. Tveka inte att kontakta oss för mer frågor och prisförslag!

Kontakta oss för mer information

Vi samarbetar med

ROT avdrag

På Skatteverkets sida finns all nödvändig information om ROT-avdrag.

Vi skapar hållbara lösningar - Vi levererar kvalitet, byggande, miljö och etik.